Bied uw gasten net dat tikkeltje extra!

Bij Atelier Rebul creëren we niet alleen hoogwaardige producten voor persoonlijk gebruik, maar ook een uitgebreid horeca- en hotelassortiment. Het vormt de perfecte aanvulling voor een ultieme en luxueuze totaalbeleving. Betaalbaar luxe, allemaal in dezelfde stijl.

Hotelproducten

Kies uit ons assortiment superieure hotelproducten. We bieden u een Shower Gel, Hand & body lotion, Shampoo, Conditioner en zeep. Telkens verkrijgbaar in zowel 30ml als 50ml.

Hotel Amenities

Bij Atelier Rebul denken we verder. Samen met u gaan we voor één stijl en betaalbare luxe. Daarom presenteren we graag onze Atelier Rebul Hotel Amenities. De perfecte aanvulling voor een ultieme en luxueuze totaalbeleving.

REFILL, REUSE & REDUCE

Samen met u streven we bij Atelier Rebul graag samen naar de meest geschikte economische en ecologische verpakkingen. Onze perfect monteerbare zeepdispensers staan garant voor een gebruiksvriendelijke en stijlvolle presentatie. We garanderen hierbij een onberispelijke integratie op maat van uw hotel, wellness, restaurant of andere faciliteit.

ONTDEK ONZE REFILLS

JOHN DOE

Istanbul Liquid Soap Refill

5L

De rijke formule van deze vloeibare zeep is zeer hydraterend en voedend.

LILY MAYMAC

Istanbul Shampoo Refill

5L

Bezorg uw gasten een geweldige ervaring met de shampoo van Istanbul.

JEREMY ROHMER

Istanbul Shower Gel

5L

Deze douchegel handhaaft de vochtbalans van de huid, ondersteunt de natuurlijke beschermlagen van de huid en beschermt tegen schadelijke externe stoffen.

REFRESHING TOWELS

De Atelier Rebul Refreshing Towels vallen zeker en vast bij iedereen in de smaak. Ze hebben niet alleen een erg aangename geur, maar reinigen en desinfecteren de handen ook dankzij hun alcoholpercentage van 80%.

Interesse? Neem contact met ons op!